Методичні вказівки для проведення практичного заняття курсу "Страховий менеджмент" з теми: "Управління інноваційною діяльністю страхової компанії" - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Методичні рекомендації з дисципліни "Страховий менеджмент" розроблено на допомогу вивчення дисципліни та організації роботи студента на практичних заняттях. Викладений матеріал орієнтує студентів на вивчення першоджерел та літератури, яка містить приклади практичного застосування досягнень науки страхового менеджменту в діяльності вітчизняних страхових компаній та компаній, які працюють в державах з ринковою економікою. В даній роботі подано матеріал для вивчення предмету "Страховий менеджмент", сконцентровано увагу на головних питаннях лекції: Інноваційний менеджмент у страхуванні, наведено перелік питань для іспиту.
Keywords: страхування; ризики; ринок страховий; регулювання державне; діяльність фінансова; угода страхова; управління персоналом; маркетинг страховий; менеджмент інноваційний; страхування медичне; страхування транспортне; лекції; заняття практичні