Завдання та методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Митна справа" - Чекмасова, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Успішному засвоєнню програмного матеріалу з навчальної дисципліни сприяє самостійна робота студентів – опрацювання вітчизняної спеціальної літератури з питань митної справи, чинного законодавства щодо державного регулювання зовнішньоекономічної діяльності підприємств та експортно-імпортних операцій, статистичних матеріалів. Успішне виконання тестових завдань припускає ретельне опрацювання нормативно-правових джерел, які наводяться. Зміст тестових завдань ґрунтується на контрольних питаннях, рекомендованих для перевірки знань представників митних брокерів
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; експорт; імпорт; митне регулювання; митна справа