Прояв агресії в соціумі - Хавіна, Ірина Валер'ївна; Праженік, Аліна Вадимівна (НТУ "ХПІ", 2014)
Стаття присвячена проблемі прояву агресії в соціумі. Розкрито сутність поняття агресії, його види та форми, різні емоційні стани людини. Розглянуто прояви агресії як різновид емоційного стану людини. Крім цього показано як агресивний стан людини впливає на організм в цілому і на оточуючих людей. У статті пропонуються кілька способів боротьби з проявами агресії.

Article deals with the problem of aggression in society. The essence of the concept of aggression, its shapes and forms, different emotional state. Manifestations of aggression as a kind of emotional state. Also this shows how aggressive the human condition affects the body as a whole and on the people around them. The article offers a few ways to deal with aggression.
Aggression demonstration in society
Keywords: деструкція; негатив; емоції