Вплив на інноваційну сприятливість характеристик системи управління персоналом - Дюжев, Віктор Геннадійович; Сусліков, Станіслав Вячеславович; Бойченко, Олег Ігорович (Міжнародний університет бізнесу і права, 2017)
Стаття присвячена аналізу організації і системи управління персоналом (СУП) у сфері промислової автоматики України на прикладі одного з її передових підприємств production company "OVEN". Аналіз проводився на основі розробленої анкети для опитування серед провідних фахівців підприємства. Зроблені висновки про характер функціонування роботи СУП.

This article is devoted analysis organization and control system by a personnel (СSP) in the sphere of industrial automation of Ukraine on the example of one of her front-rank enterprises of production company of "OVEN". An analysis was conducted on the basis of the worked out questionnaire, for questioning among the leading specialists of enterprise. Done conclusions about character of functioning of work СSP.
Influence is on innovative favourableness of descriptions of control system by a personnel
Keywords: система управління персоналом; підсистеми; промислова автоматика; control system by a personnel; subsystems; industrial automation