Прибуток підприємства та його розподіл в умовах ринкової економіки - Бахтінова, Н. А.; Смоловик, Раїса Федорівна (НТУ "ХПІ", 2012)
The purpose of article is to analyze themethods of formationand the use of company profits, and factors that influence its evolution and change.
Keywords: рентабельність; діяльність підприємства; управління прибутком; реалізація продукції; собівартість; якість продукції