Місце травматизму серед студентів у педагогічній діяльності викладачів фізичного виховання вищих закладах освіти - Бакіко, І. В.; Гребік, О. В.; Герасимюк, П. П. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
У статті висвітлено місце травматизму серед студентів у педагогічній діяльності викладачів фізичного виховання вищих закладах освіти. Вказується, що спортивний травматизм в педагогічному процесі має місце.
Keywords: травматизм; вищий заклад освіти; педагогічний працівник; студент; traumatism; higher education institution; teaching staff; student