Соціологічні студії - Агаларова, Карина Адільївна; Григор'єва, Світлана Василівна; Козлова, Олена Аркадіївна; Ляшенко, Наталія Олександрівна; Сутула, Оксана Анатоліївна; Шанідзе, Надія Олександрівна (My University, 2021)
Навчальний посібник складений як допомога для самостійної роботи студентів, які опановують низку навчальних дисциплін вільного вибору, пов’язаних з різними аспектами соціального життя, які є актуальними для сьогодення. Призначено для студентів усіх спеціальностей та усіх форм навчання.
Keywords: навчальний посібник; культурний шок; іміджелогія; сімейна соціалізація; гендерні ролі; методи розв'язання конфліктів; спорт; мовна поведінка