Визначення продуктивності трубних млинів замкнутого циклу з підвищеною поздовжньою швидкістю матеріалу - Іванов, А. М.; Чудний, О. Ю. (НТУ "ХПІ", 2007)
Запропоновано залежності для визначення коефіцієнтів збільшення поздовжньої швидкості при роботі замкнутого циклу за розробленими авторами способами, впровадження яких не потребує додаткових витрат.

Dependences for definition of factors of increase in longitudinal speed are developed at work of the closed cycle on the ways offered by authors.
Keywords: ТМЗЦ; ЗЦ; поверхнево-активні речовини; ПАР; ТМ; нахилена міжкамерна перегородка; продуктивність