Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з курсу "Основи менеджменту" - Яценко, Ольга Миколаївна; Ульянченко, Наталія Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Навчальна дисципліна «Основи менеджменту» належить до обов’язкової компоненти спеціальної (фахової) підготовки бакалаврів за спеціальністю 073 «Менеджмент» у сфері управління та адміністрування (галузь знань 07).
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; управлінські рішення; інноваційна діяльність; людський потенціал; бізнес-організація