Вплив оптимізації перерізів проводів повітряних ліній на регламент реконструкцій розподільних електричних мереж - Черкашина, Вероніка Вікторівна (Lodz University of Technology, 2019)
У статті наведено результати досліджень впливу оптимізації проводів повітряних ліній 35 - 110 кВ щодо правил реконструкції розподільних електричних мереж. Алгоритмічні основи аналізу впливу оптимізації проводів повітряних ліній на сформовано реконструкцію розподільних електричних мереж. Обґрунтовується, що оптимізація проводів повітряних ліній 35 - 110 кВ дозволяє регулювати терміни реконструкція розподільних електричних мереж при проектуванні.
Keywords: електрична енергія; напруга; економічна діяльність; потужність; навантаження