Шаповал, О. А.2015-03-182015-03-182014Шаповал О. А. Шляхи підвищення ефективності мотивації персоналу підприємства харчування / О. А. Шаповал // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 4 (1047). – С. 131-138.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/13577У статті проаналізовано сучасний стан мотивації персоналу підприємства харчування. Обґрунтована необхідність конкретизації шляхів підвищення ефективності мотивації працівників. Виявлені проблеми, які пов'язані з низьким рівнем мотивації робітників підприємства харчування.The article analyzes the current state of motivation of staff catering. The necessity of specifying ways to improve employee motivation. The problems associated with low levels of employee motivation catering.ukпреміяринкова економікатрудовий потенціалmotivationstaffcompany supplyefficiencypremiumШляхи підвищення ефективності мотивації персоналу підприємства харчуванняWays of increase of efficiency of motivation of personnel of enterprise of feedArticle