Шляхи підвищення ефективності мотивації персоналу підприємства харчування - Шаповал, О. А. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті проаналізовано сучасний стан мотивації персоналу підприємства харчування. Обґрунтована необхідність конкретизації шляхів підвищення ефективності мотивації працівників. Виявлені проблеми, які пов'язані з низьким рівнем мотивації робітників підприємства харчування.

The article analyzes the current state of motivation of staff catering. The necessity of specifying ways to improve employee motivation. The problems associated with low levels of employee motivation catering.
Ways of increase of efficiency of motivation of personnel of enterprise of feed
Keywords: премія; ринкова економіка; трудовий потенціал; motivation; staff; company supply; efficiency; premium