Інтелектуально-ігрова практика як засіб особистісно-професійного розвитку майбутнього фахівця в умовах технічного університету - Ігнатюк, Ольга Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Статтю присвячено проблемі особистісно-професійного розвитку майбутнього інженера. Автор зосереджує увагу на виявленні сутності і змісту інтелектуально-ігрової практики як засобу особистісно-професійного розвитку майбутнього фахівця в умовах технічного університету.

The article is devoted to a problem of person-professional development of the future engineer. The author concentrates attention on revealing of essence and contents of intelligence-game practice as way of person-professional development of the future expert in conditions of technical university.
Intelligence-game practice as a way of person-professional development of the future expert in conditions of technical university
Keywords: професійно важливі якості; розвиток особистості; професійне самовдосконалення; моделювання; проектування моделей розвитку