Важливість оцінки рівня безпеки обладнання ливарного виробництва - Бойченко, Максим Олегович; Євтушенко, Наталія Сергіївна (My University, 2022)
Обґрунтовано основні методи проведення рівня безпеки під час роботи з обладнанням ливарного виробництва, принципи та методика відповідно до вимог системи менеджменту якості. Запропоновано спосіб оцінки ризиків, наведено програму аналізу ризиків, актуальну для ливарного виробництва.

The main methods of conducting the level of safety when working with foundry production equipment, principles and methods in accordance with the requirements of the quality management system are substantiated. A risk assessment method is proposed, a risk analysis program relevant for foundry production is given.
The importance of assessing the safety level of foundry equipment
Keywords: ливарне виробництво; оцінка ризиків; рівень безпеки; аварії; risk assessment; analysis; foundry production; level of safety