Аналіз ефективності фінансово-господарської діяльності підприємства та визначення шляхів її підвищення - Кучинський, Володимир Анатолійович; Носик, І. І. (НТУ "ХПІ", 2014)
Запропоновано підхід до процесу управління ефективністю функціонування підприємства, основою якого є аналітична модель врахування впливу найбільш важливих економічних показників діяльності підприємства.

An approach to the process of performance management of the enterprise, based on the analytical model taking into account the influence of the most important economic indicators of the company
Analysis of enterprise financially economic activity efficiency and identify ways to improve it
Keywords: ринкова економіка; функціонування підприємства; управлінські рішення; моделювання впливу; прибуток; результативність; ефективність; критерій ефективності; administrative decisions; design of influence; income; effectiveness; efficiency; criterion of efficiency