Методичні рекомендації до формування портфеля об'єктів інтелектуальної власності підприємства - Гусаковська, Тетяна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
Стаття присвячена проблемі вдосконалення методів управління формуванням портфеля об‘єктів інтелектуальної власності підприємства.

The article is sanctified to the problem of perfection of methods of management a portfolio of objects of intellectual property of enterprise construction.
Keywords: комерційна таємниця; патенти; комерційний потенціал; портфель патентів; ринки; менеджмент