Особливості харчування дітей, які займаються єдиноборствами - Ріяко, М. П. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
На даний час реалії наших буднів такі, що не завжди батьки можуть простежити харчування дітей. Робота, школа, повсякденні проблеми та інші фактори впливають на це. Але про правильне харчування необхідно замислюватися і намагатися дотримуватися його. Причому, дотримуватися всією сім'єю, це буде стимулюючим та підтримуючим фактором для дітей, виробленням звички правильного раціону. У статті розповідається про раціон здорового харчування для дітей-спортсменів аби батьки та тренери змогли правильно підбирати продукти які слід давати своїй дитині.
Keywords: спорт; поживні речовини; раціональне харчування; енерговитрати; дитяче харчування