Електромагнітний розрахунок трифазних асинхронних двигунів з шестифазною обмоткою - Лущик, В'ячеслав Данилович; Кирьянов, Володимир Валерійович; Полезін, Сергій Юрійович (НТУ "ХПІ", 2013)
Приведені особливості електромагнітного розрахунку трифазних асинхронних двигунів з шестифазною обмоткою а статорі, а також експериментальні дані конвеєрного двигуна з двома шестифазними обмотками.

Features of electromagnetic computation of three-phase asynchronous motors with a six-phase winding in the stator are described. Experimental data on a conveyor motor with two sixphase windings are given.
Electromagnetic calculation of three-phase asynchronous motors with a six-phase winding
Keywords: асинхронні двигуни; електродвигуни; електромагнітний розрахунок; three-phase asynchronous motor; six-phase winding; electromagnetic calculation; experimental data