Дослідження методичних підходів до економічного оцінювання ефективності ІТ-аутсорсингу - Назаренко, Станіслав Миколайович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2021)
Для оцінювання ефективності ІТ-аутсорсингу авторами пропонується принципово інший підхід. При цьому автори принципово відмовляються від побудови загальної методики розрахунку економічного ефекту ІТ-аутсорсингу, але надають перелік напрямів, у яких цей ефект може виявлятися. Завдяки цьому, у спеціалістів з конкретних галузей та підприємств з'являється база для системної розробки методик оцінки економічного ефекту ІТ-аутсорсингу – як за окремими формами його прояву, так і для розрахунку його інтегральної величини.
Keywords: аутсорсинг; інформаційні технології; економічних ефект; методика; промислові підприємства