Рухова активність студентів університету з фізичного виховання під час дистанційної освіти - Блошенко, Олена Іванівна; Кучеренко, Григорій Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У дослідженні наданий узагальнений науковий матеріал з питання, види самостійних занять з фізичного виховання студентів. Встановлено, що рухова активність є обов’язковою та незамінною складовою здорового способу життя, оскільки студенти завжди знаходяться в стресовому стані, тому що розумова діяльність пов’язана з емоційною напругою.
Keywords: фізичне виховання; рухова активність; дистанційна освіта; студенти; здоровий спосіб життя; розумова діяльність; підвищення мотивації