Текст лекцій з курсу "Соціальна відповідальність бізнесу та бізнес-соціальний аналіз" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Текст лекцій включає основні питання, пов'язані з теорією соціальної відповідальності бізнесу, з точки зору застосування принципів соціального управління на різних рівнях. Навчальна дисципліна є однією з основних нормативних у блоці гуманітарної та соціально-економічної підготовки, які викладаються магістрам на п'ятому курсі. Вона призначена для формування у студентів теоретичних знань про соціальну відповідальність бізнесу, соціальні системи, організаційні рівні соціальної відповідальності, типи, структури та закономірності функціонування корпоративної соціальної відповідальності. Дисципліна містить два блоки змістовних модулів: теоретичні засади соціальної відповідальності бізнесу, регулювання та управління формуванням концепції бізнес-соціального аналізу.
Keywords: текст лекцій; бізнес; соціальне управління; соціально-економічна підготовка; соціальні системи; корпоративна відповідальність