Моделі державного регулювання економіки - Конохова, Зоя Петрівна (My University, 2018)
Навчально-методичний посібник містить інформаційні та методичні матеріали для вивчення дисципліни "Моделі державного регулювання економіки". До посібника входять види робіт, які необхідно виконати для засвоєння кожної теми, завдання, вправи, тестові матеріали та інші методичні засоби роботи з інформаційними матеріалами. Призначено для студентів денної форми навчання програми підготовки "Економічна кібернетика" спеціальності 051 "Економіка".
Keywords: державне регулювання економіки; модель; моделі прийняття політичних рішень; моделі бюджетно-податкового регулювання; моделі грошово-кредитного регулювання; стабілізаційна політика