Паблік рілейшнз у сфері фізичної культури і спорту - Полякова, Оксана Олександрівна; Поляков, Ігор Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчально-методичні матеріали до самостійної роботи є структурною одиницею навчально-методичного комплексу забезпечення дисципліни відповідно до Положення «Про навчально-методичний комплекс дисципліни» НТУ «ХПІ», затвердженим Вченою радою НТУ «ХПІ» від «01» грудня 2023 р. Протокол № 10 та введеним в дію наказом ректора від « 04 » грудня 2023 р. № 458 ОД. Навчально-методичні матеріали ґрунтуються на таких документах: 1. Освітньо-професійній програмі «Фізична культура і спорт» другого (магістерського). 2. Силабусі навчальної дисципліни «Паблік рілейшнз у сфері фізичної культури і спорту». Самостійне виконання завдань за напрямками підготовки – вид індивідуальної роботи студента, який передбачено у рамках програми навчальної дисципліни «Паблік рілейшнз у сфері фізичної культури і спорту» в об’ємі 72 години. Навчально-методичні матеріали до самостійної роботи з дисципліни «Паблік рілейшнз у сфері фізичної культури і спорту» забезпечує здобувачеві освіти можливість до формування: • вміння індивідуальної роботи з різними джерелами інформації; • здатності до проведення самостійних наукових розвідок та критичного осмислення проблем у галузі та на межі галузей знань; • навички аналізу особливостей, протирічь та перспектив розвитку сучасної сфери фізичної культури і спорту крізь призму зв’язків з громадськістю; • вміння індивідуально оформлювати результати власних наукових досліджень та розуміло і недвозначно доносити власні знання, висновки та аргументацію з питань фізичної культури та спорту до аудиторії під час практичних занять; • вміння оперувати отриманими знаннями в майбутній професійній діяльності. Самостійне виконання завдань студентом полягає у підготовці і представленні до контролю викладачу на заняттях результатів роботи, які оцінюються за встановленими критеріями. Для самостійної підготовки завдань студенту пропонується у вільному доступі вичерпний перелік джерел інформації та корисних посилань, а також список фільмів (див. Додаток А). Для забезпечення ефективної самостійної роботи студенту надаються консультації та організується контроль кожного з етапів підготовки за кожним з чотирьох тематичних модулей.
Keywords: навчально-методичні матеріали; самостійна робота; паблік рілейшнз; фізична культура; спорт; історія паблік рілейшнз