Оцінка конкурентних переваг підприємства в післявоєнний період - Ткачова, Надія Петрівна; Масалаб, Олександр Васильович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що для успішного розвитку підприємства мають зосередитися на цифровізації, екологічній стійкості, гнучкості виробничих процесів та зміцненні міжнародного співробітництва. Конкурентоспроможність у післявоєнний період залежить від здатності підприємств швидко реагувати на нові виклики, створювати цінність для споживачів та ефективно інтегруватися у глобальну економіку.
Keywords: конкуренція; конкурентні переваги; відновлення; виробнича діяльність; розвиток; економіка; промислові підприємства