Підвищення прибутку підприємства комплексним методом - Мамонтова, А. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
Дана робота дозволить прояснити всі деталі, щодо підвищення прибутку до найбільш максимального рівня за рахунок не тільки звичайних методів. Тобто пропонується вдосконалити систему і застосувати комплексний метод підвищення прибутку на підприємстві. Це дуже складне і важливе питання тому, що прибуток підприємства в ринковій економіці займає одну з головних ролей.

The given work allows making clear all the details as for the increasing of income to the maximum level at the expense of not only ordinary methods. It means that here is proposed to perfect the system and to apply a complex method of increasing the enterprise income. This is a very difficult and important question because the enterprise income in market economy plays one of the most important roles.
Keywords: собівартість; ціна; витрати; рентабельність; господарська діяльність підприємства; продукція