Критерії ефективності в проектах модернізації логістичних систем - Рославцев, Д. М.; Черкасова, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуті питання застосування критеріїв при оцінці ефективності впроваджуваних заходів в проектах модернізації логістичних систем.

The paper is submitted the problem of criteria application at an efficiency estimation of introduced actions in logistical systems modernization projects.
Keywords: оцінка; удосконалення; функціонування; діяльність логістична