Циклічність розвитку світового фондового ринку - Шкодіна, Ірина Віталіївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Досліджено сучасний стан розвитку світового фондового ринку, що характеризується масштабним пониженням розвитку в наслідок циклічного розвитку економічної системи.

It is researched the modern condition of development of the world fund market which is characterized by scaled lowering of development as a result of cyclic development of economic system.
Keywords: фінансові ринки; фінансові кризи; глобалізація ринків; економічні цикли; хвилеподібний розвиток; спіралевидний розвиток