Мотивація як елемент формування інноваційної діяльності підприємства - Івко, Ігор Сергійович; Ніколаєв, Сергій Володимирович; Рибалко, Таісія Юріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті проаналізовано теоретичні підходи до визначення значимості управління інноваційним процесом та мотиваціями на підприємстві та доведено роль та значимість цього процесу для розвитку українських підприємств в сучасних умовах ведення бізнесу. У галузях, в яких використовуються інновації, підприємства активно змагаються у швидкості їх впровадження. Уміння формувати й ефективно використовувати інновації стає вирішальним фактором забезпечення конкурентоспроможності та розвитку вітчизняних підприємств. Також у статті розкрито сутність процесу управління інноваційною та мотиваційною системами на підприємстві в сучасних умовах веденн я бізнесу, виявлено основні проблеми та основні напрями їх вирішення.

The article analyzes theoretical approaches to determining the significance of innovative process and motivation in the company and proved the role and importance of this process for the development of Ukrainian business in the current business environment. In industries that use innovation, companies competing in the speed of their implementation. The ability to generate and use innovations effectively becomes a crucial factor in ensuring the competitiveness and development of domestic enterprises. Also in the article the essence of the process of innovation and motivation system in the company in today's business environment, identified the main problems and the main directions of their solution.
Innovation Management and motivation system enterprise in modern conditions of business
Keywords: процес інноваційний; ефективність економічна; бізнес; ВВП; управління підприємством; innovative process; economic efficiency; evaluation of innovation