Основи ринкової економіки, правові основи організації бізнесу та соціальна відповідальність (для студентів) - Рибаченко, І. М.; Сенкевич, Н. В.; Василенко, О. Г. (НТУ "ХПІ", 2016)
Серія навчально-методичних посібників містить розширені матеріали, що необхідні для розуміння та ведення підприємницької діяльності, розуміння механізмів пошуку та ідентифікації можливостей для бізнесу, визначенні питань управління підприємницькою діяльністю, правових основ підприємництва, соціальної відповідальності бізнесу та його маркетингової діяльності. Призначено для студентів ВНЗ І-II рівня акредитації економічних, управлінських та інженерних спеціальностей, підприємців початківців та фахівців практиків.
Keywords: підприємницька діяльність; правові основи підприємництва; підприємництво; бізнес; соціальна відповідальність бізнесу; ринок; попит; пропозиція; поведінка споживача; підприємницьке право; фізична особа-підприємець; бізнес-ідеї; ліцензування; патентування підприємницької діяльності; податки; сплата податків; книга обліку доходів і витрат; податкова відпустка; мобілізовані підприємці; куток споживача; благодійність