Обґрунтування структури вимірювального комплексу для дослідження роботи двигуна внутрішнього згорання транспортного засобу з системою прогріву й тепловим акумулятором в процесі пуску і прогріву - Гутаревич, Юрій Феодосійович; Грицук, Ігор Валерійович; Адров, Дмитро Сергійович; Комов, А. П.; Тріфонов, Д. М. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті описано можливу структуру інформаційного комплексу для дослідження роботи двигуна внутрішнього згорання транспортного засобу з системою прогріву та тепловим акумулятором в процесі пуску і прогріву. Комплекс дозволяє проводити дистанційну оцінку параметрів роботи і теплової підготовки двигуна в структурі інтелектуальних транспортних систем.

This article presents a modern information system for the study of the internal combustion engine of the vehicle with the system warm and heat storage during the start and warm-up. The complex allows remote assessment parameters and thermal preparation of the engine in the structure of intelligent transport systems
Rationale for measuring complex structure study of the internal combustion engine of the vehicle with the system warm up and heat storage in the process of starting and warmup
Keywords: транспортний засіб; двигун внутрішнього згорання; тепловий акумулятор; бортовий інтелектуальний діагностичний комплекс; internal combustion engine; meter; heat storage; intelligent onboard diagnostic system