Методичні вказівки до виконання дипломних робіт освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра - Бреславський, Дмитро Васильович; Коритко, Юлія Миколаївна; Ольшанський, Станіслав Васильович (НТУ "ХПІ", 2012)
Основною метою написання та захисту роботи бакалавра є перевірка рівня володіння знаннями та навичками майбутнього бакалавра інформатики у сфері розробки та проектування нового прикладного програмного забезпечення для складних систем, ступеня володіння студентом спеціальними та загально-інженерними знаннями, вміння формулювати та розв’язувати складні задачі програмування з використанням сучасних персональних електронно-обчислювальних машин (ПЕОМ), робити ґрунтовний аналіз отриманих результатів, публічно захищати результати розробок.
Keywords: методичні вказівки; дипломна робота; освітньо-кваліфікаційний рівень; вимоги до тематики; вимоги до змісту; написання відгуку; оформлення тексту