Основні напрями розвитку зовнішньоекономічної діяльності в Україні - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2018)
Перебудова економіки України на ринкових засадах супроводжується дедалі більшим залученням нашої країни до існуючої системи світогосподарських зв'язків. Інтегрування економіки України у світове господарство, її участь у різних видах міжнародного підприємництва підвищує роль та значення зовнішньоекономічної діяльності.
Keywords: зовнішня торгівля; зовнішньоекономічні відносини; міжнародне підприємництво