Підходи у формуванні виробничого середовища - Ворожбіян, М. І.; Скрипник, О. С.; Іващенко, М. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Розглянуто вплив виробничого середовища на умови праці. Виявлено підходи щодо засобів та прийомів середовищного дизайну які не задовольняють сучасним вимогам щодо організації комфорту виробничого процесу для працівників.

Is considered the impact of the production environment on working conditions. Approaches to the means and methods of environmental design that do not meet modern requirements for the organization of the comfort of the production process for employees have been identified.
Approach in forming the production environment
Keywords: виробниче середовище; умови праці; дизайн; production environment; working conditions; design