Голубець, Ольга ВалеріївнаКіщенко, Володимир АнатолійовичЛевчук, Ірина ВолодимирівнаСеменович, В. К.2018-02-142018-02-142008Визначення мінеральних олій в харчових оліях методом газової хроматографії / О. В. Голубець [та ін.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 41. – С. 11-17.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/34550У статті запропонований метод кількісного визначення олій нафтового походження у рослинних оліях у малих кількостях. Вказані обов'язкові умови для отримання коректного результату.In the article the method of quantitative determination of butters of oil origin in vegetable butters in a few is offered. Obligatory terms for the reception of correct result are indicated.ukмаса молекулярнаолія рослиннаолія соняшниковапродукти харчуваннявуглеводніAESANFEDIOLхромато-мас-спектрометр газовийВизначення мінеральних олій в харчових оліях методом газової хроматографіїArticle