Визначення мінеральних олій в харчових оліях методом газової хроматографії - Голубець, Ольга Валеріївна; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Левчук, Ірина Володимирівна; Семенович, В. К. (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті запропонований метод кількісного визначення олій нафтового походження у рослинних оліях у малих кількостях. Вказані обов'язкові умови для отримання коректного результату.

In the article the method of quantitative determination of butters of oil origin in vegetable butters in a few is offered. Obligatory terms for the reception of correct result are indicated.
Keywords: маса молекулярна; олія рослинна; олія соняшникова; продукти харчування; вуглеводні; AESAN; FEDIOL; хромато-мас-спектрометр газовий