Економічний механізм інноваційного розвитку підприємства - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Лисаченко, П. О.; Подрез, Ольга Іванівна (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто проблему інноваційного розвитку підприємства в умовах обмеженості ресурсного потенціалу.

The problem of innovative enterprise development in a limited resource potential.
Keywords: потенціал інноваційний; стратегія; діяльність інноваційна; моніторинг