Вибір інвестиційного проекту з використанням імітаційного моделювання - Білоцерківський, Олександр Борисович (НТУ "ХПІ", 2013)
В роботі розглянуто вибір інвестиційного проекту з використанням імітаційного моделювання. Досліджено історію розвитку імітаційного моделювання. Наведено теоретико-методологічні засади імітаційного моделювання. Проведено імітаційний експеримент з використанням засобів програмування MS ЕХСЕL і порівняльний аналіз результатів моделювання

In the article the using of imitation modeling for choice of investment project is considered. The history of imitation modeling development is investigated. Theoretical and methodological bases of imitation modeling are presented. An imitation experiment is executed. The programming facilities of MS Ехсеl are used. Comparative analysis of modeling results is carried out
Keywords: мова; імітаційний експеримент; засоби програмування; MS ЕХСЕL; статистичне моделювання; алгоритм; imitation modeling; investment project; imitation experiment; programming facilities