Макроекономіка - Конохова, Зоя Петрівна (НТУ "ХПІ", 2017)
Навчально-методичний посібник містить інформаційні та методичні матеріали для самостійного вивчення дисципліни "Макроекономіка". До блоку "Зміст самостійної роботи" входять види робіт, які необхідно виконати для засвоєння кожної теми, термінологічні словники, завдання, вправи, тестові матеріали та інші методичні засоби роботи з інформаційними матеріалами, які містить посібник.

The teaching aid contains information and methodological materials for self-study of the discipline "Macroeconomics". The "Content of independent work" block includes a list of the types of work that must be done to master each topic, terminological dictionaries, tasks, exercises, test materials and other methodical tools for working with information materials included in the manual.
Keywords: макроекономіка; загальна економічна рівновага; економічне зростання; технічний прогрес; моделі економічної рівноваги; моделі економічного зростання; macroeconomics; economic growth; technical progress; models of economic growth; general economic equilibrium; models of general economic equilibrium