Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Основи електропостачання" - Шокарьов, Дмитро Анатолійович; Тищенко, Анна Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Курсова робота з дисципліни "Основи електропостачання" для студентів спеціальності 141 - "Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка", освітня програма "Електроенергетика", 141.05 - "Енергетичний менеджмент та енергоефективні технології" виконується з метою поглиблення знань за фахом і набуття практичних навичок проектування систем електропостачання промислових підприємств, уміння користуватися нормативною, довідковою і навчальною літературою.
Keywords: методичні вказівки; курсова робота; електрика; електропостачання; електроенергетика; енергоефективні технології