Структура та показники якості інформаційного забезпечення споживачів системами спостереження повітряного простору - Обод, Іван Іванович; Заволодько, Ганна Едвардівна (Харківський університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2011)
У статті наводяться структура та показники якості інформаційного забезпечення споживачів сполученими системами спостереження повітряного простору. Показано, що інтегральним показником якості інформаційного забезпечення споживачів може бути ймовірність інформаційного забезпечення, яка є складовою ймовірностей виявлення повітряних об’єктів, виміру координат, поєднання інформації всіх каналів сполученої системи спостереження при формуванні формуляру повітряного об’єкту та імовірністю виявлення істинної траєкторії.

The structure and indexes of the informative providing quality of users the systems of air space supervision are brought in the article. It is rotined that the integral index of the informative providing quality of users can be probability of the informative providing, which is making probabilities of discovery, measuring and association all ducting’s of information of the supervision system at forming of formulary of air object.
Structure and indexes of the informative providing quality of users by the systems of supervision of air space
Keywords: інформаційне забезпечення; системи спостереження; інтегральні показники якості; informative providing; supervision systems; integral index of quality