Жадан, Тетяна Андріївна2023-06-232023-06-232023Методичні вказівки до технологічної практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 29 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/66495.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/66495Технологічна практика студентів є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» (далі - Університет) за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».ukметодичні вказівкиорганізація технологічною практикоюкерівництво технологічною практикоюкалендарний план проходженнязвітіндивідуальне завданняМетодичні вказівки до технологічної практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчанняLearning Objecthttp://orcid.org/0000-0001-6544-7602