Українська вишивка – одна зі складових естетичного виховання - Редько, О. С. (НТУ "ХПІ", 2009)
Дана саття присвячена актуальній проблемі естетичного виховання через народне мистецтво. Показано тісний зв'язок між естетичним вихованням та українською вишивкою.

The article deals with the topical question of esthetical education with the help of folk art. Exestens of close connection between the esthetical education and the ukrainian embroidery.
Ukrainian emroidery – one part of esthetical education and culture
Keywords: культура українська; свідомість національна; ідентичність культурна; традиції; історія України; мистецтво; духовність