Дослідження млина малогабаритного - Терещенко, М. В.; Волик, Б. А.; Мироненко, О. А.; Пугач, А. М. (НТУ "ХПІ", 2007)
Запропоновані, виготовлені та запатентовані конструкції злущувача зерна, млина малогабаритного для подрібнення сипучих матеріалів для фермерського господарства.

We offered, made and patented structures for husk peeling and a small-size mill for grinding of free-flowing materials for farming.
Keywords: злущувач; дисковий подрібнювач; валковий подрібнювач; виробничий цикл одержання; продукція; якість помолу; сипучі матеріали; фермерське господарство