Проблеми комерціалізації інноваційних технологій - Кобєлєва, Анна Валеріївна (My University, 2022)
Доведено, що на процес комерціалізації інновацій впливає і глобальна економічна криза та війна росії проти нашої країни, оскільки нестабільний стан світової економіки та суттєве порушення енергетичної інфраструктури негативно впливає на впровадження інновацій. Це пояснюється бажанням підприємств мінімізувати свої інноваційні ризики.
Keywords: інтелектуальна власність; трансфер технологій; комерціалізація; проблеми; ефективність; підприємства