Соціально-педагогічна підготовка майбутнього керівника на підставі діяльнісного підходу - Романовський, Олександр Георгійович; Юхно, О. О. (Кримський гуманітарний університет, 2000)
На основі аналізу структури управлінської діяльності виділена її соціальна складова і показано зростання її ролі в сучасних умовах. Дано рекомендації щодо підвищення ефективності управління з урахуванням соціально-педагогічних аспектів.

On structure analysis base of administrative activity is picked out her social constituent and shown growth of her role in contemporary conditions. The recommendations of socially-pedagogic aspects on the rise of management effectiveness are given.
Keywords: підготовка професійна; підготовка фахівців; діяльність управлінська; керівник; виховання; розвиток особистості; контроль; інформація