Формування професійної компетентності майбутніх викладачів дисциплін інженерно-будівельного профілю - Воложинська, О. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Автором визначено механізми формування професійної компетентності майбутніх викладачів дисциплін інженерно-будівельного профілю. Доведено необхідність застосування активних методів навчання, а саме ділової гри, дискусії, використання методу проектів та самостійної роботи студентів. У статті зазначено необхідність дослідження стану сформованості професійної компетентності майбутніх викладачів інженерно-будівельного профілю.

The author defines the mechanisms of formation of professional competence of the future teachers of the disciplines of engineering and building profile. The necessity of application of active methods of teaching, namely business game, discussion, use of method of projects and independent work of students is led to. In the article the necessity of research of the state of formed of professional competence of future teachers of ingenerno-stroitelnogo type is marked. The article highlighted the need Research state of formation of professional competence of future teachers of engineering and building profile.
Keywords: активні методи навчання; самостійна робота студентів; інженер-педагог; інтегрування знань