Формування факторів ефективності комерціалізації інновацій - Євсєєв, Андрій Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Доведено, що післявоєнний період є унікальною можливістю для розвитку інновацій та їх комерціалізації. Комерціалізація технологій у післявоєнний період є важливим фактором економічного відновлення та зростання. Інтеграція військових розробок у цивільні сфери дозволяє прискорити розвиток промисловості, енергетики та інших стратегічних галузей
Keywords: інтелектуальна власність; інновації; комерціалізація; трансфер; розвиток; промислові підприємства