Демографічні передумови формування інтелектуального потенціалу України - Іванова, І. С. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті висвітлено демографічні передумови, що впливають на формування інтелектуального потенціалу України.

The article describes the demographic conditions that affect the formation of the intellectual potential of Ukraine.
Keywords: демографічні передумови; трудовий потенціал; інтелектуальний потенціал; міграційний рух; інтелектуальний капітал