Вітчизняний досвід реформування сфери публічного управління - Перерва, Петро Григорович; Шеін, Євген Сергійович (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2025)
У доповіді доведено, що реформування сфери публічного управління в Україні є ключовим елементом процесу демократизації, підвищення ефективності державного апарату та адаптації до європейських стандартів управління. Цей процес включає комплекс заходів, спрямованих на модернізацію структур державної влади, впровадження електронного урядування, децентралізацію та зміцнення громадянського суспільства
Keywords: публічне управління; вітчизняний досвід; моделі; підходи; розвиток; промислові підприємства