Структура концепції відновного ремонту газотермічним напиленням покриттів - Лузан, С. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розроблено структуру концепції відновлювального ремонту газотермічним напиленням покриттів. Визначено групи факторів, що визначають вибір технології, яка інтегрується з газополуменевим напиленням з метою підвищення якості покриття.

The designed structure to concepts of the reconstruction repair gasothermal evaporation coatings. The determination groups factor, defining choice to technologies, which is integrated with gasoflame evaporation for increasing quality coating.
Structure concept of the reconstruction repair gasothermal evaporation coating
Keywords: відновлення деталей; підхід системний; логістика; якість; цикл життєвий; ремонт