Методологічні засади інтегрування ефективних методів моделювання дисперсійної характеристики логістизації процесів на підприємствах - Волоснікова, Наталія Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто теоретичні аспекти дослідження питань математичного моделювання інтегрованої логістизації процесів. Представлено функціонально-структурний підхід до формування явища дисперсійної характеристики логістизації процесів на підприємствах.

The article deals with the theoretical aspects of the research question in the mathematical modeling of integrated logistics processes. An approach to the formation of the dispersion characteristics of the phenomenon logistics processes in enterprises.
Keywords: модель математична; економіка; логістика; integrated logistics; mathematical model