Міжнародні дослідження освіти - Тимошенков, Ігор Владиславович; Нащекіна, Ольга Миколаївна (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2016)
На основі результатів міжнародних досліджень освіти (PISA, TIMSS, PIRLS) порівнюються освітні системи різних країн, виявляються спільні риси та відмінності. Розглядаються питання державного фінансування освіти в різних країнах.
Keywords: освіта; освітня система; міжнародні порівняльні дослідження освіти; державне фінансування освіти